Assign a menu at Appearance > Menus
Travel

De top 7 reisbestemmingen van 2018

Sharing is caring!

Je bent nooit te vroeg met het boeken van je volgende vakantie, daarom helpen wij jou daarbij. Hier zeven top bestemmingen waar je niet heel Nederland tegen komt.

 

 

 

 

Nepal

Nepal vakantie bestemming Opzoek naar heel avontuur, dan is Nepal de oplossing. Je kunt hier de hoogste bergen beklimmen zoals de Mount Everest. Ook vindt je er een rijke cultuur en historie; Nepal is namelijk een van de weinige landen ter wereld dat nooit is gekoloniseerd.

 

 

 

 

Marokko

Met nog geen vier uur vliegen en je bent in de 1001 nachtencultuur. In Marokko kan je voor alles terecht; van woestijn tot skigebied en heuse surfspots aan de kust. Ga voor een rondtrip om niks te missen. Er is namelijk zoveel meer te zien dan Marrakesh of Casablanca.

 

 

 

 

Zuid-Korea

zuid korea bestemmingVaak wordt Zuid-Korea over het hoofd gezien tijdens een Aziëtrip, wat totaal onterecht is. Korea heeft namelijk de perfecte afwisseling tussen natuur, cultuur en moderne steden. Vergeet tijdens de trip niet de Koreaanse barbecue uit te proberen, is namelijk een echte aanrader.

 

 

 

Kerala, India

Kerala is het tegengestelde van alle overvolle delen van India. Het is een deelstaat in het zuidwesten met prachtige natuur. Theeplantages, palmbomen en uitgestrekte jungle zijn hier allemaal te vinden. Daarnaast kom je hier volledig tot rust.

 

 

 

Nieuw-Zeeland

Het land van Lord of the Rings, Marlborough wijn, rugbykreten, schapen en kiwi’s. Nieuw-Zeeland staat bekend om haar prachtige natuur en daarnaast zijn er in tegenstelling tot Australië geen slangen te vinden… waar wacht je nog op?

 

 

 

Patagonië

patagonie bestemmingPatagonië is een gebied in het zuiden van Argentinië en Chili. Een verschillend landschap met glaciers, rivieren, stranden en veel bergen voor de ultieme hike. Patagonië is niet voor niets verkozen tot de nummer een bestemming door de lonely planet.
 

 

Schotland

schotland bestemmingLange kustlijnen, groene heuvels en rotsen die uit de zee steken. Zonder op te letten ben je bij een van de kastelen die het land rijk zijn. Gek van sterrenkijken? Dan zit je in Schotland helemaal goed. Er zijn zelfs dark towns waar de verlichting is aangepast zodat de sterrenhemel beter te zien is.

shares