Assign a menu at Appearance > Menus
Manieren hoe jij je Graphic Tee kan gaan dragen
Fashion

5 manieren hoe jij je Graphic Tee kan dragen

Sharing is caring!

Manieren hoe jij je Graphic Tee kan gaan dragenDe aandacht gaat steeds meer naar de t-shirts, en nu is het tijd om dit naar een volgende stap te brengen. Niet alleen is deze vintage trend leuk met een jeans en een paar schoenen. Maar dit seizoen wordt het ook gedragen naar feestjes, gecombineerd met mooie vrouwelijke kledingstukken voor dat echte wauw effect. Ondanks dat een graphic t shirt een statement op zichzelf is, hebben wij hier onze zes manieren om jouw shirt te combineren.

Breng het kind naar boven, met de look die je vroeger eindeloos kon dragen! Ga voor een overal in een slank silhouet en een over de top chique graphic tee. Maak het af met een klassiek leer jasje en witte sneakers.

De ultieme mix van fancy en casual is een black-tie outfit gecombineerd met een t shirt. Mix een halflange geprinte rok met je favoriete vintage look a like t shirt en een elegante tas met hakken en je look is helemaal af.

 

Hoe vrolijker hoe beter wanneer je kijkt naar echte statement stukken. Combineer je mooiste kleding met verschillende stijlen, maar doe het goed! Trek bijvoorbeeld je boho jasje aan met een rockstar s shirt, combineer dat met ballerina’s en een retro broekje en je zomer outfit is klaar.

Liever iets, zodat je nooit de fout in kan gaan? Ga voor een simpel shirt, met een spijkerbroek. Wil je er wel een vintage look aan geven, combineer het dan met loafers en een over sized blazer.

Met een half lange rok en laarsjes gecombineerd met een graphic tee, is je look helemaal klaar voor een stijlvolle lunch zonder een moment van haast over wat je aan moet gaan trekken. Laas de accessoires voor wat het is en laat de outfit voor zichzelf spreken.

 

 

shares