Assign a menu at Appearance > Menus
Travel, Uncategorized

5 bucket-list reizen om te maken in 2018

Sharing is caring!

Voor als je helemaal jaloers wordt wanneer je door Instagram scrolt met de hashtag wanderlust. Hebben wij twee dingen te zeggen… nummer 1 Je bent niet alleen, wij doen het ook en nummer 2 Ga van Instagram af en start met het plannen van je eigen reis. Voor meer inspiratie hebben wij hier vijf geweldige locaties die op iedereen zijn bucket-list kan. Met tips wat je er kan doen.

Montenegro

Deze romantische plek bij de Adriatische zee waar je kan wegdromen langs de kustlijn. Met mooie

Montenegrobalkon. Straten en geweldig uitzichten is een plek waar je nooit meer weg wilt.

Eten: Pod Volat, dit is een authentiek vlees restaurant wat ligt bij de Podgorica Municipality

Verblijf: opzoek naar een prachtig en duur hotel, verblijf in the One&Only Portonovi. Wat een van de mooiste locaties heeft in Europa, met 140 villa’s en verblijven. En vergeet niet het uitzicht vanaf het

Te doen: Wil je Montenegro ‘s zijn meest waanzinnige uitzicht zien? Dan moet een wandeltocht maken in het Lovcen National Park. Het is echt de moete waard.

 

Pyeongchang, zuid Korea

Dankzij het nieuwe en snelle vervoer wat er is gekomen dankzij de winter spelen, is het allemaal veel makkelijker in deze stad. Hou je van skiën of

zuid korea bestemming

snowboarden dan heeft bedenken. Pyeongchang alles wat je maar kan

Eten: Ga naar Hanwootown voor een verse Koreaanse BBQ. Kies je eigen en gesneden vlees bij de markt, neem het mee naar het restaurant en maak het klaar. Een echt aanrader!

Verblijf: Elf Pension, is een lodge wat in de bergen ligt. Het is wel wat langer rijden, maar het is het zeker waard.

Te doen: Met de snowscooter in Phoenix Snow Park is zeker een must om te doen. In dit pas is trouwens het grootste deel van de Olympische gehouden.

 

Toronto, Canada

Toronto, CanadaGa voor de minister-president en je blijft voor het eten, bier en de grote stad ervaring.

Eten: Ga langs bij Toronto bustling St. Lawrence markt. Waar je echt alles kan vinden van vers fruit en groenten tot taarten en handgemaakte armbanden. En je moet echt naar de Carousel Bakery voor de bekende ham sandwich.

Te doen: Ga naar de Distillery District, waar je de galerijen kan bewonderen in een geweldige sfeer met ondertussen een biertje in je hand.

Phuket, Thailand

Phuket, ThailandWanneer je droom is om bij een oneindige stranden van je tropische drankje te genieten, is Phuket echt iets voor jou. Naast stranden is het ook vol met cultuur, geweldig eten en prachtige outdoor ervaringen.

Eten: Thailand staat bekend voor zijn street food, maar als je toch even wilt zitten is Breeze een echte aanrader. Het restaurant ligt aan het water met de beste zonsondergang.

Verblijf: Iniale is een kleine luxeresort, heeft vier strand villa’s en vier luxe familie villa’s. Het licht aan het water in een prachtige omgeving. En daarnaast heb je ook nog een eigen infinity zwembad.

Te doen: Ga naar Elephant Nature Park. Veel van de toeristische attrachties waarbij olifanten in Thailand zijn niet ethisch, waar deze locatie bij hoort. Ze redden olifanten van toeristische programma’s en logboekregistratie kampen en bieden een ethische manier om te communiceren met de olifanten. Wanneer u in dit park bent kunt u de olifanten voeden en wassen. Een moment om nooit te vergeten.

Reykjavik, IJland

Reykjavik, IJlandIJsland zijn grootste stad is opvallend het land van vulkanische streken. Maar daarnaast kunt u ook de kunst en cultuur van de stad ervaren. Een avontuur buiten de stad, in de natuur is ook zeker de moeite waard.

Eten: Voor vis, raad ik de Saegreifinn aan. Het is moeilijk te vinden, maar de gegrilde vis en lobster soep is zeker het zoeken waard.

Verblijf: Hotel Alde is een modern hotel die op loopafstand ligt van de beste restaurants, winkels en clubs van de stad, maar ook ver genoeg dat het nooit druk voelt.

Te doen: Breng een dag door op de Blue Lagoon, een van de populairste spa’s van IJsland. Naast zwemmen kunt u ook een bezoek nemen aan de sauna, waterval, lounge en restaurant.

shares